Technolab op de VSK beurs 2022!

Technolab is dit jaar aanwezig bij de 25e jubileumeditie van de VSK beurs van 17-20 mei. De VSK verbindt de toekomstgerichte installateurs en de aanbieders in de installatiebranche en toont kansen en oplossingen om samen de ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

De ontwikkelingen in de installatietechniek volgen elkaar in razend tempo op. De VSK zorgt ervoor dat een installatieprofessional bij blijft en klaar bent voor de toekomst. Zo is het ook elk jaar de taak aan Technolab om de installatieprofessionals bij te scholen met de ontwikkelingen in de wereld van lucht, water en materialen.

Wat doet Technolab?

Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het onderzoeken van lucht, water en materialen. Zo zorgen wij dat alle luchtsystemen op kantoren van de beste kwaliteit zijn en douches en watersystemen vrij zijn van legionella en andere bacteriën. Wij van Technolab doen dit onder andere in de zorgsector, sporthallen en gymzalen, industrie en booreilanden etc.

Door middel van het afnemen van monsters op locatie maken wij een uitgebreid analyserapport. Hierin staat onze analyse, de conclusie en ons advies. Mocht er een afwijking in het rapport naar voren komen, lossen wij dit op.

🍪   Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.