TechnoSense helpt gebouwbeheerders en eigenaren om inzicht te krijgen in de staat van de luchtkwaliteit en het binnenklimaat in gebouwen. Dit doen we door het plaatsen van onze moderne sensoren. Als dochteronderneming van Technolab, met meer dan 20 jaar ervaring in water- en luchtonderzoeken, mag TechnoSense zich één van de grootste en meest professionele partijen in de markt noemen.

Luchtsensoren

De slimme en stijlvolle luchtsensoren van TechnoSense zijn aantrekkelijk om te zien, snel te installeren en nauwkeurig in de metingen. Niet alleen vallen ze in de categorie ‘plug and play’, ze meten de vijf basispijlers voor de kwaliteit van de lucht in de ruimte waar ze worden geplaatst: temperatuur, CO2, VOS (Vluchtige Organische Stoffen), vocht en fijnstof. TechnoSense verzamelt objectieve data, verwerkt deze en stuurt de data door naar het gebruikersvriendelijke dashboard. Aan de hand van de data kan TechnoSense zien waar zich gezondheidsklachten kunnen voordoen of waar er verbeteringen doorgevoerd moeten worden.

Dashboard

De resultaten van de continue luchtmetingen zijn eenvoudig inzichtelijk via het TechnoSense Dashboard. De meetwaarden zijn 24/7 inzichtelijk als je met het internet verbonden blijft. Alle data blijft dan ook nog eens 5 jaar lang beschikbaar. Meldingen kun je zelf zo instellen dat prettig voor je werkt. Mochten er dan waardes worden gemeten die buiten de adviesnormen vallen, weet je direct waar het binnenklimaat niet optimaal is en waar je deze kunt verbeteren, eventueel met de ondersteuning van de adviseurs van Technolab.

Voordelen

De voordelen van een gezonder binnenklimaat zijn: verbeterde concentratie en dus een betere arbeidsproductiviteit,  een lager ziekteverzuim en minder last van allergieën. Het is daarom belangrijk om inzicht te hebben in de factoren die samen het binnenklimaat vormen. Vooral voor gebouwen waar veel mensen leren of werken en waar ventileren lastig is, liggen gezondheidsklachten op de loer.

Demo aanvragen

TechnoSense kan facilitymanagers en gebouwenbeheerders van kantoorgebouwen en scholen helpen om het binnenklimaat weer gezond te maken. Wij bieden vrijblijvend een gratis demo aan, daarbij bekijken we de situatie op locatie en geven je daarna uiteraard het best passende advies.

Met de slimme en stijlvolle luchtsensoren van TechnoSense is een gezond binnenklimaat voor elk kantoorgebouw en klaslokaal haalbaar. Meer weten? Bel ons op 010-5190278 of stuur een mail aan info@technosense.nl