Slibstreamfilters

In een watersysteem kan zwevende vervuiling aanwezig zijn. Het is dan raadzaam om die vervuiling te ondervangen door middel van een slibstreamfilter.

Het principe van het slibstreamfilter is relatief eenvoudig; zodra de weerstand van de filterzak, met een vooraf bepaalde specifieke doorlaatgrootte, te hoog wordt door sedimentafzetting dan zal deze moeten worden vervangen. Veelal wordt dit in combinatie uitgevoerd met een specifieke waterbehandeling, welke naar aanleiding van het wateronderzoek wordt afgestemd op de huidige waterzijdige situatie.

We kunnen u deze specifieke waterfilters leveren in verschillende versies zodat deze altijd op de bestaande installatie is afgestemd. Voor een optimale werking heeft een slibstreamfilter regelmatig onderhoud nodig. Het is raadzaam vrijblijvend een service overeenkomst aan te vragen in combinatie met een chemisch wateronderzoek. Hierdoor kunnen wij u, in een vooraf bepaalde frequentie, regelmatig voorzien van gegevens met betrekking tot de chemische kwaliteit van uw systeem water.

slibstreamfilter

Wil je ons inschakelen of meer informatie?

Neem dan contact op. We helpen je graag.